14 Ağustos 2012 Salı

Kadınlar Hatırlanmak İster!

Evlilik teklif ettiğiniz gün, yıl dönümünüz, doğum günü, tanışma yıl dönümü aklınıza gelip gelebilecek tüm şeyleri hatırlamak erkekler için her ne kadar acı verici yada önemsenmeyen şeyler olsa da kadınların en çok hoşuna giden şey bu özel günlerin hatırlanmasıdır. Yaratıcı fikirlere sahip olmayan arkadaşlara belki bir iki fikir vererek belki hayatınızı kurtarmış oluruz :)

Şimdi gelelim kadınların hoşlanacağı şeylerden bahsetmeye;


Adına özel çiçek yada çikolata gönderin; Sadece çiçek yada sadece çikolata ürünlerini kargo aracılığıyla istenilen kişiye ulaştıran kurumsal firmaları tercih edin. İstenilen gün ve saatte kargo eşinizin, kız arkadaşınızın yada hoşlandığınız kızın adresine teslim olmayabiliyor bunun önüne geçmek için biraz daha paraya kıyıp özel kurye ile gönderinizi yapabilirsiniz...






Dilek balonu ile dilek tutup onu özel hissettirin; Bostancı, Üsküdar, Kadıköy sahilde çok düşük bi maliyetle dilek balonu satın alıp birlikte iyi dilekler dileyip balonunuzu uçurabilirsiniz. Daha yaratıcı bir örnek vermek gerekirse; Yakın bir arkadaşınızı da yanınıza alıp mümkünse profesyonel bir kamera ile "Aşkım bir ömür birlikte olmak dileğiyle" deyip dilek balonunuzu bırakabilirsiniz. Bunu cd'ye basıp kargo yada elden teslim edip güzel bir müzikle (mümkünse ikinizin parçası hangisi ise onu koyun) editleyip ona verebilirsiniz.

Şu Unutulmaması Gerekir ki, Kalbinizdeki Tek Kişinin O Olduğuna O'na İnandırın :)

0 yorum:

Yorum Gönder

DJ Serhat Serdaroğlu - Dügün DJ

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2014 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!
 
;