27 Ağustos 2012 Pazartesi

Kurucesme Arena Emel Sayin Konseri Firsati BKM


8 Eylül Cumartesi akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser verecek olan Emel Sayın'ın hayranlarını ilgilendiren bir konser fırsatıyla devam ediyorum :) Emel Sayın deyince aklıma nedense mavi boncuk filmi gelir. Bu film sanki onunla bütünleşmiş hafızamda. Nostaljiyi yaşamak, eskileri hatırlamak isteyen, ona eşlik etmek isteyen herkes Emel Sayın konserine davetlidir. Türk sanat müziğinin unutulmaz isimleri arasında benim için Emel Sayın şu anda (bende dahil olmak üzere) nostaljiye yada eskilere önem vermesekte bazı isimleri unutmamak gerek... 


Konserde neler olacak?

İki bölümden oluşacak konserde, sanatçıya Selçuk Tekay şefliğinde dev orkestra ve 40 kişilik koro eşlik edecek. Sürpriz konuk sanatçıların da katılacağı ve dans gösterilerinin de olacağı konserde Emel Sayın, Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerinden ve kendi hitlerinden oluşan bir repertuvar sunacak, konuklarıyla düetler yapacak. 


Fiyatı ne kadar abi?

Arkadaşlar fırsatın normal satış değeri 66 TL'dir. Şu andaki satış fiyatı ise 33 TL'dir. Fırsata buradan sahip olabilirsiniz arkadaşlar: EMEL SAYIN, TURKCELL KURUÇEŞME ARENA’DA!


Mekan'a nasıl ulaşırım abi?

Adres: Muallim Naci Cad. No:60  Kuruçeşme İstanbul


0 yorum:

Yorum Gönder

DJ Serhat Serdaroğlu - Dügün DJ

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2014 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!
 
;