16 Nisan 2012 Pazartesi

Kadınların Çanta ve Ayakkabı Merakı! Alışveriş Çılgınlığı!

" Dost başa düşman ayağa bakar derler.. " Bunu günümüze uyarladığımızda pek de bir değeri kalmadı aslında bu atasözünün artık.. Kadınlara almak istedikleriniz nelerdir ? İhtiyacınız olan şey nedir ? diye sorsanız eminim 10 kadından 9'u ayakkabı ve çanta der.. Gardorap tıka basa ağzına kadar dolu olmasına rağmen hala ayakkabı ve çanta açlığı devam eder ve doyumsuzdur.. Sadece 10 krş. az diye sabahın 5:30'unda halk ekmek kuyruğu bekleyen insanların yaşadığı bu ülkede deliler gibi alışveriş yapıp yüzlerce ayakkabı satın almaya çalışan bayanların yorumunu yapmak bana düşmez elbet. Saygı duyuyorum.

Topkuklu ayakkabılar kadını kadın yapan yegane bir aksesuar bence.. Bacakları uzun ve düzgün göstermesi kalçaları mükemmel göstermesi gibi bir çok özelliği vardır topuklu ayakkabının.. Kadınlar o ayakkabı içinde nasıl yürür anlam veremem hala.. Bence topuklu ayakkabı giyen tüm kadınlara üstün başarı ödülü verilmeli :) Hatta işi abartıp bi 100 Mt. koşusu yada maraton hazırlanabilir. Düşünsenize 2028 İstanbul Olimpiyatları Topuklu Ayakkabı ile 100 mt. koşu yarışmasında bir kez daha dünya rekoru kıran Ulviye Şencan dünyaya ismini duyurmayı başardı. Gazete başlıklarını şimdiden görebiliyorum :) Topuk farkıyla Ulviye! Yaşşa len Ulviye!  


Online alışverişte dünyaca ünlü markaları %90'a varan indirimlerle satmaları kadınları en çok cezbeden nokta.. Reklama girmesin diye ismini vermek istemediğim bir e-ticaret sitesi satışa sunduğu ve işim dolayısıyla takip ettiğim bir ayakkabıyı yaklaşık 10 dk süreyle tükendi ibaresini ekrana yansıttılar. Stoklarda bir e-ticaret sitesine göre de oldukça fazlaydı. Yaklaşık 50 adet gibi..

Çağımızın en büyük problemi olan alışveriş çılgınlığı bakalım daha hangi firmaların tavan yapmasına sebep olacak.. Bekleyip göreceğiz...




0 yorum:

Yorum Gönder

DJ Serhat Serdaroğlu - Dügün DJ

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2014 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 - (+90) 539 366 13 37 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Tek kişilik orkestra Düğün DJ hemen http://dugundjhizmetiorganizasyon.blogspot.com/ adresine tıklayın!
 
;